/ FAKKELOPTOG 2017

FAKKELOPTOG

Landsdækkende fakkeloptog d. 2 december 2017 kl 16 i flg. byer:
  • København
  • Aalborg
  • Odense
  • Slagelse
  • Randers
KLIK HER for begivenhed på Facebook.
 
Foreningen Dansk Muskelhunde Union afholder igen i år et landsdækkende fakkeloptog i flere byer. Dette er som vanlig for at mindes og ære alle de hunde, som er blevet dræbt pga. hundeloven, der trådte i kraft i år 2010. Alt for mange hunde har mistet livet til en lov, som ikke er bygget på baggrund af faglige argumenter, men som er blevet skabt af frygt.

Vi samles i flere byer på samme tid, hvor der vil blive tændt fakler for alle hunde, og der vil blive afholdt et minuts stilhed. Der efter går vi en fælles tur gennem gaderne med tændte fakler.

Tidligere fakkeloptog har været med stor succes, og vi håber på, at folk igen i år er klar til ære for hundene. De seneste hunde man på landsplan kender til, er Frigg og Marley der blev aflivet d. 7/11 2017, fordi Højesteret dømte at ejerne ikke kunne løfte bevisbyrden. Tidligere har fakkeloptogene samtidig været med til at vise vores utilfredshed om hundeloven.

Vi opfordrer kraftigt til, at den pågældende hundelov bliver overholdt - dvs. at hunde af ulovlig race (men lovlige, fordi de er født og ejet før hundeloven trådte i kraft) har mundkurv og 2 meter snor. Husk at tænke på hundene - nogle hunde kan blive stresset af at være med, så lad hellere hunden blive hjemme og kom med uden.

Ønsker man fakkeloptog i en anden end de tilmeldte byer, kræver det en tovholder fra den opgældende by, så send en PB eller e-mail til bestyrelsen (dmu@danskmuskelhundeunion.dk) og vi hjælper jer på vej.

I år opfordre vi til at man selv sørger for fakler, ellers prøv at kontakt tovholderen for din by. Banner og råb er mere end velkomne.

Vi glæder os til at se jer alle!
Foreningen Dansk Muskelhunde Union | CVR: 34548900  | Tlf.: 71786890